Smarte penger

easyMarkets

easyMarkets er en populær tjeneste for handel av valuta via internett, og brukes spesielt av daytradere som handler og kjøper valuta for å tjene penger på kortsiktige svingninger i valutamarkedet.

easyMarkets

Beskrivelse av easyMarkets

easyMarkets kan du handle mange valutapar mot hverandre, og på listen av valuta som de tilbyr å kjøpe og selge er blant annet

  • NOK - norske kroner
  • USD - US dollar
  • Bitcoin
  • EUR - euro
  • GBP - britiske pund
  • JPY - japanske yen
  • og mange flere valuta

Når du åpner en ny konto vil du få tilbud om personlig veiledning, som er gratis, for å gjøre det enklere å komme i gang med valutahandel via deres plattform.

easyMarkets har flere lisenser rundt om i verden, blant annet i EU og i USA, hvilket er betryggende (mange valutameglere driver fra mer liberale land og uten lisenser).

Vær oppmerksom på at valutahandel innebærer risiko. Sett deg godt inn i hvilke instrumenter du handler i og risikoen ved disse. Vi anbefaler ingen å begynne å handle før de fullt ut forstår risikoen!

Hvis du vil handle valuta på internett er easyMarkets et bra alternativ som vi anbefaler. Valutatrading er risikabelt, og vi kan ikke stå ansvarlig for eventuelle tap.

Med easyMarkets har du muligheten til å handle på margin, slik at du ved å bare sette inn et lite beløp kan handle for titusener av dollar. Handel på margin øker risikoen, men det gir også en potensiellt større gevinst dersom man gjør et godt kjøp av valuta.

Gratis opplæring til valutahandel: For opplæring til valutahandel på internett og bruk av easyMarkets sin plattform anbefaler vi å registrere en konto hos dem, du vil da få den assistanse du har behov for slik at du kan komme raskt i gang med valutahandel på internett.

Valutahandel på nett

Lykkes med valutahandel

Valutahandel på internett gjør det mulig å tjene en god avkastning hvis man er villig til å ta risikoen dette innebærer.

Plus500

Plus500 - Kjøp og salg av valutaderivater

Hos Plus500 kan du kjøpe og selge valuta - det som populært kalles for forex trading eller valutahandel.

eToro

eToro

eToro er en ny og innovativ aktør tjeneste for valutahandel på internett. Her har du muligheten til å handle valuta døgnet rundt fra en lang rekke forskjellige valutapar.