Smarte penger

eToro

eToro er en ny og innovativ aktør tjeneste for valutahandel på internett. Her har du muligheten til å handle valuta døgnet rundt fra en lang rekke forskjellige valutapar.

eToro

eToro kan du trade og investere i valuta. Dette er ifølge hjemmesiden deres verdens største investeringsnettverk.

Sosial trading gjør det mulig å se og kopiere handlene til andre tradere som også bruker deres tjenester. Ingen tjenester i verden er bedre på dette området enn eToro. Du kan se hvilke tradere som gjør det bra, og så kan du velge å følge for eksempel den traderen som har hatt størst avkastning de siste 4 ukene.

Husk at selv om du kopierer en trader som har hatt god avkastning tidligere, er det ikke sikkert at dette kommer til å fortsette i fremtiden. Et godt råd er derfor å sette seg godt inn i risikoen før du begynner, og bruk kun penger du kan tape med god samvittighet.

Du finner alt du trenger av verktøy som er nødvendig for å investere og handle med valuta via eToro. Det er også mulig å handle utvalgte råvarer (derivater av råvarer).

For å se hvem som trader hva i sanntid, og følg de beste traderne for å automatisk kopiere handlingene deres, må du først registrere deg hos eToro - dette er gratis og kan gjøres ved å klikke på linken nedenfor.

Valutahandel på nett

Lykkes med valutahandel

Valutahandel på internett gjør det mulig å tjene en god avkastning hvis man er villig til å ta risikoen dette innebærer.

easyMarkets

easyMarkets

easyMarkets er en populær tjeneste for handel av valuta via internett, og brukes spesielt av daytradere som handler og kjøper valuta for å tjene penger på kortsiktige svingninger i valutamarkedet.

Plus500

Plus500 - Kjøp og salg av valutaderivater

Hos Plus500 kan du kjøpe og selge valuta - det som populært kalles for forex trading eller valutahandel.