Smarte penger

Lykkes med valutahandel

Valutahandel på internett gjør det mulig å tjene en god avkastning hvis man er villig til å ta risikoen dette innebærer.

Valutahandel på nett

Det er mulig å tjene stort hvis man bruker hodet og setter seg inn i hvordan valutamarkedet fungerer. Forståelse av risiko, sannsynligheter, og makroøkonomier ikke bare en fordel, men helt nødvendig.

Eksempel på hvordan man tjener penger på valutahandel:

Kjøp og salg av valuta går ut på å kjøpe en valuta med en annen valuta, for eksempel at man bruker norske kroner til å kjøpe dollar. Etter en tid kan man veksle tilbake sine dollar til norske kroner.

Hvis dollar styrker seg i forhold til norske kroner, vil man tjene penger. Med en gang du bruker dine dollar til å kjøper tilbake norske kroner vil du tjene penger.

Handel med valuta er ganske enkelt å forstå i prinsippet når man først kommer inn i det. Det grunnleggende om valutakurser og hva som skal til for å tjene penger vil de fleste forstå på kort tid.

Valutahandel på internett

Her er eksempler på noen valutasplattformer som gjør det mulig å handle valuta over internett:

  • eToro - sosial handel hvor du kan kopiere andre tradere. En vanlig strategi er å finne andre tradere som har oppnådd gode resulater, og kopier disse. Dette kan du enkelt gjøre gjennom søkefunksjonen hos eToro. Husk imidlertid at tidligere avkastning aldri er en garanti for fremtidige resultater!
  • easyMarkets - handel i sanntid, mulighet til å handle på margin (handel på margin er mer risikabelt, men kan potensiellt gi langt høyere profitt). Tilbyr ikke gratis handel, du må sette inn penger for å benytte denne platformen. Populær tjeneste.

Vær klar over at valutahandel innebærer risiko. Ved belåningsgrad øker risikoen ytterligere, og man kan tape hele det investerte innskuddet. Sett deg inn i risikoen før du begynner å handle! Det er ingen tvil om at det er muligheter til å tjene store penger på å handle valuta, men man skal alltid være klar over risikoen før man begynner.

Valutahandel er en aktivitet man bør få kunnskaper om før man begynner å handle for større beløp. Start med fiktive penger som tildeles av nettmegleren, eller eventuelt et lite beløp som er av ubetydelig størrelse og som du har råd til å tape. Når du har den nødvendige kunnskapen på plass og er komfortabel med å handle med større beløp kan du gjøre dette over nett for eksempel ved å benytte en av de nevnte nettmeglere her.

easyMarkets

easyMarkets

easyMarkets er en populær tjeneste for handel av valuta via internett, og brukes spesielt av daytradere som handler og kjøper valuta for å tjene penger på kortsiktige svingninger i valutamarkedet.

Plus500

Plus500 - Kjøp og salg av valutaderivater

Hos Plus500 kan du kjøpe og selge valuta - det som populært kalles for forex trading eller valutahandel.

eToro

eToro

eToro er en ny og innovativ aktør tjeneste for valutahandel på internett. Her har du muligheten til å handle valuta døgnet rundt fra en lang rekke forskjellige valutapar.